Mario Mamić i Tia Jurčić na ljeto 2017. godine
 Davor Matota
Odredili mjesto i datum

Tia Jurčić i Mario Mamić: Sve je spremno za vjenčanje, poznati i detalji

Mario Mamić i Tia Jurčić družiti su se počeli prošlog ljeta na otoku Pagu, gdje Mamići ljetuju. Nakon ljeta, Mario je odselio iz doma koji je dijelio s tadašnjom suprugom Monikom Mamić i njihovo dvoje djece. Novu godinu Tia i Mario već su dočekali u romantici u Dubaiju. A ova im je jesen sudbonosna - odlučili su se vjenčati!

Mario Mamić, sin Zdravka Mamića, bivšeg izvršnog predsjednika GNK Dinama i Tia Jurčić, pokćerka Ljube Jurčića, bivšeg saborskog zastupnika i ministra, doktora ekonomskih znanosti te sveučilišnog profesora, spremni su za brak! Kako donosi Cover.hr, sretni par već je odredio i datum i mjesto vjenčanja! Građanski će brak tako sklopiti u Zagrebu, u subotu 14. listopada, a svadbena večera i slavlje nastavit će se u hotelu Westin.

I stupanje u prvi brak, onaj s Monikom Kravić, Mario Mamić proslavio je baš u istom hotelu. Tiji Jurčić ovo će također biti drugi brak - prvi put udala se Chrisa Warrena, košarkaša iz Teksasa, s kojim ima šestogodišnjeg sina Domenica. Razveli su se 2016. godine.

Te iste godine iz braka s televizijskom voditeljicom Monikom izašao je i Mario Mamić. On i Monika u braku su dobili dvoje djece, krajem 2008. godine sina Josipa, a četiri godine kasnije i Jakova.

Spica / Zagreb 10.06.2017. / foto: Davor Matota / Mario Mamic i Tia Jurcic
Davor Matota
Mario Mamić i Tia Jurčić na ljeto 2017. godine

Spica / Zagreb 10.06.2017. / foto: Davor Matota / Mario Mamic i Tia Jurcic i Ljubo Jurcic
Davor Matota

Spica / Zagreb 10.06.2017. / foto: Davor Matota / Mario Mamic i Tia Jurcic i Ljubo Jurcic
Tia i Ljubo Jurčić

Linker
12. travanj 2024 21:13