Getty Images
NOVI POČETAK

Točno tri mjeseca nakon pljačke Kim Kardashian se vratila na Instagram

Prošla godina nije bila ispunjena samo lijepim uspomenama za reality zvijezdu Kim Kardashian West, ali unatoč tome ona ju je odlučila pamtiti samo po dobrome i 2017. započeti povratkom na društvene mreže.

Nakon što je u listopadu opljačkana u oružanom prepadu u luksuznoj rezidenciji u Parizu, Kim Kardashian West se odlučila potpuno povući iz javnosti te je prestala koristiti društvene mreže na kojima je do tada bila itekako aktivna. Čak tri mjeseca njezin Instagram profil stajao je bez novih objava. Prvu fotografiju nakon strašne pljačke, u kojoj su joj petorica muškaraca prijetila pištoljem, zavezala je i i zaključala u kupaonicu, objavila je njezina sestra Kylie Jenner s tradicionalnog obiteljskog božićnog partyja.

Oružani prepad dobrano je potresao zvijezdu, ali i njezinog supruga, slavnog repera Kanyea Westa, koji je nakon niza različitih ispada hospitaliziran krajem studenoga "zbog vlastite sigurnosti". Iako nije poznata točna dijagnoza, u službenom priopćenju stajalo je da se radi o "teškom poremećaju spavanja", a kao da sve to nije dovoljno – krenula su šuškanja da je brak slavnog para pred raspadom. Čini se da je upravo to potaknulo zvijezdu reality showa "The Keeping Up With the Kardashians" na povratak.

Točno tri mjeseca nakon nemilog događaja ponovno je aktivirala svoje račune na društvenim mrežama: najprije je na svojoj aplikaciji i YouTube kanalu objavila video kojim se prisjetila divnih obiteljskih trenutaka iz prošle godine, a zatim se vratila i na Twitter i Instagram s idiličnom fotografijom obitelji.

Linker
19. travanj 2024 16:31