Profimedia, Zuma Press - Archives
VAŽNA PORUKA

Udovica frontmena Linkin Parka objavila video nastao samo nekoliko dana prije samoubojstva

Dva mjeseca nakon samoubojstva koje je šokiralo svijet, supruga preminulog Chestera Benningtona objavila je video s porukom koju bi svi trebali razumjeti i zapamtiti.

Kućni video dugačak 40-ak sekundi nastao je samo 36 sati prije smrti voljenog frontmena grupe Linkin Park. Njegov neočekivan i očajnički potez bio je šok ne samo za mnogobrojne obožavatelje, nego i za njegovu danas neutješnu obitelj. Njegova supruga Talinda na svom je Twitter profilu video objavila uz emotivnu poruku:

- Moj sljedeći tweet će biti najprivatnija objava koju sam ikad objavila. Ovo ću vam pokazati kako biste vidjeli da depresija ne posjeduje lice i raspoloženje...Evo kako je depresija izgledala samo 36 sati prije njegove smrti. Toliko nas je volio, baš kao što smo i mi njega voljeli.

Nasmijan i raspoložen 41-godišnjak na snimci ničime ne otkriva da je obuzet teškim mislima i emocijama. Smijao se i igrao s djecom, isprobavali su slatkiše i baš nitko, pa ni njegovi najbliži, nije mogao naslutiti kakva će se tragedija dogoditi samo tri dana kasnije.

Ipak, njegova prošlost nije bila laka. Godinama se borio s ovisnošću o alkoholu i drogama, a svojevremeno je u intervjuu izjavio kako je znao razmišljati o samoubojstvu jer ga je u djetinjstvu zlostavljao stariji muškarac. I dok je svima djelovalo kako je Chester konačno smiren, zadovoljan i sretan, njegove su traume očito ipak ostavile neizbrisiv i koban trag.

Linker
25. travanj 2024 14:30