Getty Images
SUPER BOWL

Ususret spektaklu: Najbolji nastupi dive Lady Gage

Lani je otvorila Super Bowl otpjevavši američku himnu, a njezina izvedba toliko je oduševila publiku da su je organizatori ove godine angažirali kao vodeće ime spektakla u poluvremenu najgledanijeg televizijskog događaja.

Ove godine je pop ikona dobila priliku koju priželjkuje svaki američki glazbenik – nastupit će u poluvremenu Super Bowla, finala prvenstva u američkom nogometu koje svake godine privuče više od 100 milijuna gledatelja. Na konferenciji za novinare Lady Gaga je izjavila da svoj nastup posvećuje svima te da se nada da će uspjeti odraditi nezaboravan nastup - koji će. doduše, trajati samo 13 minuta. Njezine pripreme za nastup koji priželjkuje još otkako je bila mala djevojčica otkrio je Pepsi na svojem Instagram profilu, ali kakva točno iznenađenja priprema ostalo je nepoznato.

Videozapis objavljuje pepsi (@pepsi)

Lady Gaga je u listopadu lani objavila svoj novi album "Joanne" s kojeg su najveći hitovi "Perfect Illusion" i Million Reasons", a dok očekujemo njezin spektakl, prisjetite se njezinih najdojmljivijih nastupa dosad.

Royal Variety Performance za kraljicu Elizabetu II. 2009. godine

Dodjela nagrada Grammy 2011. godine

MTV Video Music Awards 2011. godine

Super Bowl 2016. godine

Dodjela nagrada Oscar 2016. godine

Victoria's Secret Show 2016. godine

Linker
24. travanj 2024 03:10