DALEKA DESTINACIJA

Uživancija u dvoje: glumica Jadran zamijenila čistom egzotikom

I dok većina naših poznatih lica ovog ljeta ne napušta hrvatsku obalu, glumica Ana Maras Harmander i njezin suprug John dio ljetovanja provode na egzotičnoj Kubi s koje pristižu fotografije na kojima im svi zavide.

Hrvatsko-švedski bračni par nikada od javnosti nije skrivao svoju zaljubljenost i sreću koju imaju u svom sad već petogodišnjem braku. Sudeći prema fotografijama, dvogodišnji sinčić Rubens ovog je puta ostao kod kuće u sigurnim rukama, kako bi mama i tata mogli uživati u romantičnom i egzotičnom odmoru.

A on to doista i je, jer Kuba djeluje apsolutno nestvarno i nedirnuto još od vremena ’50-tih godina prošlog stoljeća. Oronule zgrade, šareni oldtimeri, fina pića i život koji struji tamošnjim ulicama izvire iz svake fotografije koju je glumica objavila.

Prva u nizu bila je ona gdje Ana pozira ispijajući mojito na ulicama Havane, glavnoga grada te otočne države. Par je posjetio i baziliku svetog Franje Asiškog, a sudeći po njihovim osmjesima, supružnici itekako uživaju u ovogodišnjem odmoru.

Bae Havana #traveldiary #traveljunkie #travelingissoulfood #5thanniversary #meettheharmanders #anamaras #anamarasharmander

A post shared by Ana Maras Harmander (@anamarasharmander) on

Total eclipse of my heart #havana #traveldiary #traveljunkie #vivalarevolucion #meettheharmanders #anamaras #anamarasharmander

A post shared by Ana Maras Harmander (@anamarasharmander) on

#cubalibre #vivalarevolucion #doma #traveldiary #traveljunkie #travelingissoulfood #meettheharmanders #anamaras #anamarasharmander

A post shared by Ana Maras Harmander (@anamarasharmander) on

Ranije ovog ljeta maleni Rubens s tatom je proveo neko vrijeme u Švedskoj, državi iz koje je John prije nekoliko godina doselio upravo zbog ljubavi prema Ani. Ona je pak sredinom ljeta uživala u rodnom Splitu s glumačkim kolegicama i prijateljicama Natašom Janjić i Andreom Mladinić. Ljepotice su se tad pohvalile i selfijem koji je osvojio njihove obožavatelje i instagramske pratitelje.

Linker
16. travanj 2024 04:35