Instagram
LJUBAV U CVATU

Već smo gotovo zaboravili kako je zgodna djevojka Joška Lokasa

Prije dvije godine, kad je voditelj Joško Lokas započeo vezu s tada 22-godišnjom manekenkom Katarinom Kapom, mnogi im nisu davali previše šanse za ljubavni opstanak. Je li razlog tome bila Joškova zanimljiva ljubavna prošlost, ili pak činjenica ja zgodna Katarina od njega mlađa punih dvadeset godina, sada ionako nije važno jer – njihova ljubav cvijeta. A manekenka se ne libi to pokazivati na društvenim mrežama.

'Samo ti i ja...', napisala je na svom Instagram profilu Jelena Katarina Kapa i objavila zajedničku fotografiju sa svojim dečkom.

Just you and me.... #myworld #unconditionallove

A post shared by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on

Uz objavu postavila je i hashtagove #myworld i #unconditionallove i time cijelom svijetu dala do znanja što misli i osjeća po pitanju njihove veze.

Par trenutno boravi u Joškovoj rodnoj Raslini, mjestu pokraj Šibenika. A da joj Lokasov rodni kraj očito prija i potpuno ju opušta vidljivo je i iz ostalih njezinih fotografija, konkretno one na kojoj pozira na plaži odjevena samo u tange.

Lokasov prvi brak s Ivanom Sila u kojem je dobio troje djece trajao je osam godina dok se 2009. nije raspao zbog ljubavi s glumicom Natašom Janjić. Ta se ljubav rodila na setu serije 'Mamutica' koju je on producirao, a ona u njoj glumila. Svoju su vezu okrunili brakom na samo Silvestrovo 2012. godine, a razveli su se 2014.

Samo godinu dana kasnije, Joško je sreću konačno pronašao s mlađahnom Jelenom Katarinom.

Linker
25. travanj 2024 15:20