Instagram
HOP U MINI BIKINI

Viktorija Rađa na plaži pokazala tijelo o kojem mnoge žene maštaju

Pune su 22 godine prošle otkako je Viktorija Rađa ponijela titulu Miss Dalmacije i prve pratilje Miss Hrvatske. Da ima zanosno tijelo nije tajna, a pokazala je da u kupaćem kostimu i danas ima savršenu figuru te da može uskočiti u najminijaturniji bikini.

Mini bikini s uzorkom zebre, sunčane naočale, pundžica na vrh glave i malo zaštitne kreme sve je što je Viktoriji Rađa, bivšoj misici i supruzi proslavljenog košarkaša Dina Rađe, dovoljno za dan na plaži. Uz hashtag #lovesummer i #sundays jasno da je jedva dočekalo ljeto i da su joj nedjelje dani razbibrige koje voli rezervirati upravo za kupanje i sunčanje.

Njezini Instagram pratitelji poput pljuska su počeli sipati komentare na ovu njezinu posljednju objavu: 'Predivna si, koje noge, wow, vidi se da se tu puno radi', glasio je jedan od komplimenata. I doista, valja vježbati i paziti na prehranu za ovakav stas u 40. godini života, nema sumnje.

Bivša Miss Dalmacije rodila je dva sina: 2003. godine ona i Dino postali su roditelji sina Roka, a 2008. i sina Nike. Vrlo brzo nakon porođaja vratila je savršenu figuru i doista je dobar primjer da se uz malo truda može održati dobra forma bez obzira na godine.

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Linker
25. travanj 2024 15:09