Jadran Babić, Mario Kučera / Hanza Media
Zaljubljeni preko ušiju....

Više nije tajna: Markantni splitski psihijatar nova je ljubav Ane Gruice

Ni mjesec dana nakon što je javnosti otkrila da je prekinula vezu s piscem Hrvojem Šalkovićem, Ana Gruica (34) uživa u zagrljaju novog muškarca - splitskog psihijatra Borana Uglešića (43)

Nakon što je ekskluzivno za magazin Gloria otkrila kako je prekinula ljubavnu vezu s piscem Hrvojem Šalkovićem, glumica Ana Gruica ponovno ljubi. Njezino je srce osvojio markantni splitski psihijatar Boran Uglešić s kojim je i snimljena kako izlazi iz splitskog hotela Park gdje svakodnevno ispijaju kave i izmjenjuju poljupce. Da je sve jasno kao dan, potvrdila nam je u razgovoru i Ana Gruica koja još uvijek nije spremna javno iznositi detalje svoje nove ljubavne veze. Navodno je upravo zbog atraktivne glumice Uglešić prekinuo višegodišnju vezu s djevojkom Ivanom.

Split, 240212.
Boran Uglesic, psihijatar u KBC Split.
Foto: Jadran Babic / CROPIX
Jadran Babić / Hanza Media
Boran Uglešić novi je odabranik Ane Gruice

'Istina je, Hrvoje i ja više nismo zajedno. Još prije ljeta smo shvatili da nam se putevi razilaze, no odlučili smo ipak malo pričekati i razmisliti. No, kako se ljeto bližilo kraju, tako smo oboje postajali svjesni da jesen nećemo dočekati skupa. Zaključili smo da je razlaz najbolje rješenje',ispričala je za Gloriju prije nepunih mjesec dana Ana Gruica koja iz trogodišnje veze sa Šalkovićem ima sina Ivana Marata.

I dok je Šalković odlučio nastaviti živjeti u Zagrebu, Ana se sa sinom vratila u rodni Split gdje je čeka i posao u matičnom Gradskom kazalištu mladih.

Spica / Zagreb 29.06.2017. / foto: Davor Matota / Hrvoje Salkovic i Ana Gruica
Davor Matota / Hanza Media
Hrvoje i Ana ovoga ljeta na zagrebačkoj špici

Linker
21. travanj 2024 20:08