bebek
 Instagram
GLAZBENA NAGRADA

Željko Bebek uoči Cesarice baterije puni s obitelji

Početkom srpnja održava se dodjela nove glazbene nagrade u kojoj pobjednika bira publika. Proslavljeni Željko Bebek, s 40 godina uspješne karijere iza sebe, jedan je od ovogodišnjih favorita.

Željko Bebek uoči dodjele "Cesarice", nove glazbene nagrade čija se finalna večer održava 7. srpnja uživa na Jadranu. Njegova supruga Ružica na svom je Instagram profilu objavila fotografiju sretne obitelji na odmoru. Nakon Vodica i Paga, trenutno uživaju u Supetru.

#pag #croatia #gdjesambioskimsampio

A post shared by BEBEK (@zeljkobebek) on

A post shared by BEBEK (@zeljkobebek) on

#vodice#cmc2017#ononestonase #japokafanama #family

A post shared by Pahuljica (@pahuljicabebek) on

Nakon 2015. u kojoj je obilježio 40 godina svoje karijere, 2016. je Željku Bebeku donijela hit koji je dominirao ljetnim feštama, ali i brojnim radijskim postajama. Riječ je o pjesmi "Ja po kafanama" za koju je zaslužan autorski tandem Branimir Mihaljević / Fayo čime je nastavljena njihova suradnja.

Pjesma se snimala u pauzama Bebekovih putovanja u Australiju i Ameriku gdje često nastupa, no srećom, završena je na vrijeme za predstavljanje na CMC festivalu u Vodicama.

Posebno je zanimljiv i videospot pjesme u kojem glumac Filip Juričić glumi Bebeka iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, na vrhuncu slave s Dugmetom. Da, sve je tu, i brk i frizura!

U spotu kojeg je režirao Dario Lepoglavec, svjedočimo svojevrsnom remakeu filma "Povratak u budućnost" u kojem glavni junak traži svoju neprežaljenu ljubav. Fatalnu djevojku glumi Mirna Medaković, a u spotu se pojavljuje i Bebekova supruga Ružica kojoj je povjeren styling protagonista ovog uratka.

Spot je na YouTubeu dosad pogledalo gotovo 6 milijuna ljudi, a komentari su mahom pozitivni i sežu od duhovitih dosjetki („Mislim da sam pokid'o replay button“) do pohvala upućenih velikom pjevaču („Željko nikada nije razočarao pa ni ovoga puta, poštovanje legendo,odlična pjesma!“).

Uz brojne svirke, Bebek će ljeto iskoristiti i za odmor s obitelji. Vjerujemo kako će supruga Ružica te 14-godišnji Zvonimir i 10-godišnja Katarina na "Cesarici" biti njegovi najglasniji obožavatelji.

Naime, za razliku od "Porina", u kojem pobjednika bira struka, u čijim će se rukama naći Cesarica, odlučuje isključivo publika.

Linker
01. travanj 2024 21:00