Getty Images For Entertainment Weekly
Ryan Reynolds u polušali

Život glumca s dvije bebe: 'Biti tata je najbolji osjećaj na svijetu – kad isključimo godine bez djece'

Glumica je u intervjuu otkrila kako je tajna njihovog skladnog braka u prijateljstvu kojeg su njegovali prije nego što su se upustili u ljubavnu vezu.

Upoznali su se 2010. godine na snimanju filma "Green Lantern", a gotovo dvije godine poslije Blake Lively (29) i Ryan Reynolds (40) postali su jedan od omiljenih holivudskih parova. U intervjuu za magazin Glamour Amerikanka je otkrila kako je tajna njihove ljubavi prijateljstvo koje čini temelj njihove veze i zbog kojeg lakše rješavaju sve konflikte. "Bili smo prijatelji dvije godine prije nego što smo počeli hodati. Tretiram ga kao jednu od svojih prijateljica." kaže glumica otkrivši tako i da je zajednički smisao za humor ono što njihov petogodišnji brak čini čvrstim.

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 15:   Actors Blake Lively (L) and Ryan Reynolds pose with their daughters as Ryan Reynolds is honored with star on the Hollywood Walk of Fame on December 15, 2016 in Hollywood, California.  (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)
Getty Images
Blake Lively sa suprugom i djecom u prosincu 2016. godine

Kanađanin je, naime, poznat po šaljivim izjavama i tweetovima, a oduševljenje 6.5 milijuna pratitelja na toj društvenoj mreži izazivaju oni vezani uz obiteljski život te njihove kćeri - dvogodišnju James i desetomjesečnu Ines. Pa tako tvrdi da je očinstvo najbolje iskustvo na svijetu, odmah nakon godina provedenih bez djece, kako se uloga oca ne sastoji samo u tome da pojedeš vrećicu gumenih bombona dok ti supruga rađa, već i u tome da te netko oslovljava riječju "heroj" te kako se kćer jako veseli gledajući Disneyjeve crtiće - pogotovo scene kad roditelji umru. Iako kaže da je većinu urnebesnih situacija izmislio, američka glumica ne skriva svoju bračnu sreću. "Nekad mi ih pročita prije nego što ih objavi samo da bi me nasmijao. Jako ga volim zbog toga. Mislim, zaljubljena sam u njega većinu vremena, ali pogotovo u njegove smiješne izjave". U nastavku pročitajte što to glumicu toliko nasmijava.

Linker
20. travanj 2024 08:09