Profimedia, AKM-GSI
Obiteljska večer

Život nakon teške bolesti: Michael Douglas sreću pronalazi u malim stvarima

Oskarovac Michael Douglas i njegova 24 godine mlađa supruga, glumica Catherine Zeta-Jones, slove kao jedan od najsretnijih holivudskih brakova. Fotografi su ih jučer snimili kako u društvu svoje dvoje djece odlaze na obiteljsku večeru. Bez obzira na njegov mlad duh, na licu slavnog glumca itekako su se počele primjećivati godine.

Glumci su u braku 17 godina, no sreća ih nije uvijek pratila. Prekidali su, ali se i nosili s Michaelovom teškom bolešću, kao i s njezinim psihičkim bolestima. Naime, 72-godišnjak je prebolio rak grla koji je dosegao čak četvrtu fazu.

Catherine Zeta Jones and Michael Douglas take their kids to Nobu in Malibu july 5, 2017 /X17online.com
Perez-la/X17online.com
Obitelj Douglas odlazi na obiteljsku večeru u restoran Nobu u Malibuu

Catherine Zeta Jones and Michael Douglas take their kids to Nobu in Malibu july 5, 2017 /X17online.com
Perez-la/X17online.com
Obitelj Douglas odlazi na obiteljsku večeru u restoran Nobu u Malibuu

Glumac je često u intervjuima naglašavao kako mu je upravo opaka bolest pomogla da održi svoj brak s Catherine, jer ga je teško zdravstveno stanje natjeralo da realno sagleda svoj život i shvati da ga sačinjavaju upravo Catherine, njihovo dvoje djece - 16-godišnji Dylan i 14-godišnja Carys, te 37-godišnji Cameron, njegov sin iz prijašnje veze. Upravo i zbog najstarijeg sina Michael je svojevremeno prolazio vrlo teško razdoblje - Cameron bio ovisan o drogama, no uz podršku obitelji uspio se vratiti na ispravan put.

Loza Douglas očito ima dobre i žilave gene. Michaelov otac, kultni glumac Kirk Douglas, u prosincu ove godine napunit će 101. godinu.

I kako to obično u životu biva, ponekad je potrebno iskusiti teška razdoblja da bismo naučili cijeniti ljepotu života. Slavni ju glumac svakodnevno pronalazi u malim stvarima i obiteljskoj sreći, a o tome nerijetko obavještava javnost na svojim društvenim profilima.

Linker
18. travanj 2024 10:14