U vrijeme rastuće slave 1994. godine
 Profimedia, Visual movies
Danas slavi

Zvijezda Prijatelja potpuno neprepoznatljiva! Omiljeni Chandler ne nalikuje na sebe

Matthew Langford Perry, jedan od omiljenijih glumaca iz NBC-jeva sitcoma Prijatelji koji je u toj seriji utjelovio Chandlera Binga danas slavi 48. rođendan.

Iako ni u periodu kada je glumio u Prijateljima, od 1994. do 2004. nije ostavljao dojam da mu je izgled važan već je njegov adut bio u humoru i šarmu, čini se da ni danas, dvadesetak godina kasnije, ne pridaje previše pažnje tome. Malo tko bi danas na ulici prepoznao zvijezdu popularne serije koja je zaludjela televizijsku publiku diljem svijeta.

Nije tajna kako se Perry godinama borio s alkoholom i drogom zbog čega je u posljednjoj sezoni Prijatelja njegov angažman bio smanjen, a više je puta bio na liječenju. Dugogodišnja borba ostavila je traga na danas 48-godišnjem glumcu koji je nakon dugog perioda 2013. godine ipak javno progovorio o svojim problemima s kojima je susreo na vrhuncu slave.

Beverly Hills, CA - The
Profimedia, AKM-GSI
Glumac, iako ne izgleda glamurozno, živi u velikom luksuzu.

Kazao je tada kako je postao stručnjak u skrivanju svoje ovisnosti od kolega glumaca - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Davida Schwimmera, Matta LeBlanca i Lise Kudrow.

'Većinom se radilo o alkoholu, ali i opijatima. Mislim da sam bio prilično dobar u skrivanju svoje tajne. Strah me i pogledati fotografije na kojima se nalazim iz tog razdoblja. Bio sam bolestan čovjek, no više nisam to mogao skrivati. Nešto mi je kliknulo. Morate se usuditi zatražiti pomoć', rekao je Perry koji je nakon liječenja odlučio pomagati ovisnicima. Svoj dom u Malibuu pretvorio je u centar u kojem se ovisnici liječe i pripremaju za povratak u stvarni svijet.

Beverly Hills, CA - Matthew Perry takes a casual stroll with a friend on a bright and sunny LA afternoon. Matthew looks casual in a grey button up, dark pants, and dark sneakers.

        September 1, 2016, Image: 298570508, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
, New York, NY - 10/25/16-Matthew Perry Spotted Leaving the Greenwich Hotel

-PICTURED: Matthew Perry
-, Image: 303891978, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

-New York, NY - 6/5/2017 - The Opening Night party for MCC Theater’s The End of Longing, written and starring Matthew Perry, at Sushisamba 


-PICTURED: Matthew Perry
-, Image: 335212893, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
-New York, NY - 5/28/2017 - 
Matthew Perry and unidentified blonde woman out in Soho

-PICTURED: Matthew Perry
-, Image: 333918381, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Linker
25. travanj 2024 07:09