Foto: Instagram
MAJČIN DAN

Dirljive poruke Victorije Beckham i Tine Knowles upućene njihovoj djeci

Povodom Majčinog dana koji se diljem svijeta obilježava drugi vikend u svibnju, brojne poznate mame zamoljene su da otvorenim pismom kažu nešto o svojoj djeci, odnosno majčinskoj ulozi.

Slavna dizajnerica i majka četvero djece, Victoria Beckham (41) otkrila je kako je majčinstvo njeno najveće životno postignuće, a djeca su joj sve na svijetu.

– Od sina tinejdžera pa do trogodišnje kćeri – svaki od tih trenutaka ispunjen je drugačijim aktivnostima, načinima zabave, ali i emocijama – izjavila je Victoria i dodala kako bez djece putuje samo kad je nužno, ali i tada nosi sve njihove fotografije i neprestano misli na njih.

Foto: Arhiva

Majka slavne Beyonce (33) i njezine mlađe sestre Solange (28) otkrila je da je iznimno ponosna na obje kćeri te kako je svaka posebna na svoj način.

– Voljela bih da svi vide koliko je Beyonce jednostavna i pristupačna te koliko brine za svoje bližnje – izjavila je Tina Knowles (61) te dodala kako je znala da će Solange biti svojeglava i beskompromisno ići svojim putem čim je vidjela kako se neće roditi onda kada je planirano, nego ju je prenijela tri dana.

Uz Beyonce i Solange, Tina je spomenula i Kelly Rowland (34) koju doživljava kao svoju kćer koja je u njihov dom došla s 11 godina.

– Kelly je prekrasna osoba i pravi borac – izjavila je majka slavne Beyonce i dodala kako je ponosna na sve i sretna što su provele toliko prekrasnih zajedničkih trenutaka.

Foto: Instagram

Linker
04. svibanj 2024 04:39