ZVIJEZDE PJEVAJU

Dolores razočarana ispadanjem

Žao mi je što nisam stigla pokazati sve što umijem – kazala je Dolores Lambaša nakon što je, zajedno s partnerom Giulianom, ispala iz HTV-ovog showa “Zvijezde pjevaju”. Atraktivna glumica izvela je s pjevačem rock’n’roll pjesmu “Johnny B. Goode” i po ocjenama žirija nije pjevala najgore, ta je titula i ove subote ostala rezervirana za HTV-ovu voditeljicu Katju Kušec, ali je publika odlučila da mora napustiti show.

Iz emisije u emisiju, Katja Kušec pokazuje se kao jedna od miljenica publike, a njezin temperamentni nastup sve se više sviđa i žiriju. Tako je i član žirija Husein Hasanefendić Hus komentirao da ga Katja i njezin partner Đani Stipaničev zabavljaju, a čak i Martina Tomčić, koja im je dala lošu četvorku za nastup, priznala je da u emisiju donose elemente showa.

Nakon dominacije u prve tri emisije, Ivana Kindl i Duško Modrinić ovaj put nisu bili najbolji. Žiri im je zamjerio na manjku emocije te je najviše bodova dodijelio Natali Dizdar i Draženu Čučeku, koji su otpjevali “Can’t Buy Me Love” Beatlesa, te Kristini Krepeli i Marku Tolju, koji su sve zabavili odličnom koreografijom za “Singin’ In The Rain”.

Linker
27. travanj 2024 04:29