Instagram
ZVIJEZDA HRVATSKIH KORIJENA

Gabriela Spanic - život poput intrigantne meksičke sapunice

Zvijezda meksičkih telenovela, glumica hrvatskih korijena, ponovno se našla u centru medijske pozornosti.

Život Gabriele Spanic, koja je poznata po svom temperamentom karakteru, ponekad je poput intrigantne meksičke sapunice.

Zvijezda telenovele Otimačica ovog je puta izbacila majku i brata iz vile u Meksiku, koju im je kupila prije nekoliko godina, pišu meksički mediji. Glumica se razljutila jer su oni u vilu posljednjih nekoliko mjeseci dovodili njezinu sestru blizanku Danielu s kojom je ona već godinama u lošim odnosima.

– Ne može im oprostiti što su joj radili iza leđa – izjavio je izvor blizak obitelji.

Gabriela i njena sestra našle su se u centru pozornosti i prije nekoliko godina kada su mediji pisali kako je temperamentna glumica otjerala svoju sestru blizanku iz serije Emperatriz.

– To je bila priča koju je plasirao njezin suprug kako bi potaknuo publicitet za zakladu koju vodi. Nažalost, sve je to jedna velika laž. Volim svoju sestru, ali ne može cijela obitelj ispaštati zbog njenog ponašanja. Ipak, svi smo tu za nju i čekamo je otvorenih ruku – izjavila je tada Gabriela, koja se 2007. godine nije odvajala od bolničkog kreveta svoje trudne sestre koja je doživjela moždani udar, od kojeg se u potpunosti oporavila.

Instagram

FOTO: Instagram

Popularna glumica našla se u centru pozornosti i 2010. godine kada je nju, njezinu majku, sina Gabriela Jesusa i dadilju najmanje četiri mjeseca amonijevim sulfatom trovala kućna pomoćnica.

– Nikad joj neću moći oprostiti taj zločin. Takav zločin ni Bog ne može oprostiti – izjavila je Gabriela nakon presude.

Slavna glumica najpoznatija je po svojim ulogama u telenovelama Otimačica, Za tvoju ljubav i Uljez, a prošle godine se uz glumu odlučila posvetiti i pjevanju te je objavila album En Carne Viva.

Linker
16. svibanj 2024 00:10