KRENULA TOLERANCA

Gibonni osvojio Bjelovar

Sinoćnjim nastupom pred bjelovarskom publikom, Gibonni je započeo dugoočekivanu turneju Toleranca 2010. U više od dva i pol sata fantastične svirke Gibonni i njegov prateći bend podsjetili su publiku na gotovo sve najveće hitove iz dosadašnje karijere popularnog splitskog kantautora.

Među vrhunce večeri svakako se ubrajaju i premijerne izvedbe pjesama sa novog ‘platinastog’ albuma ‘Toleranca’, od najavnog hit singla ‘Žeđam’ kojom je i otvoren bjelovarski koncert, preko pjesama ‘Zamoli me’, ‘Slavim ove dan’, pa sve do novog singla ‘Toleranca’.

Osvojite ulaznice za Gibonnijeve koncerte

Emotivne Gibonnijeve izvedbe, dodatno su osnažili i atraktivni glazbeni gosti. Od Damira Urbana , koji je publiku iznenadio otpjevavši sa tribine legendarni hit Laufera ‘Moja voda’ uz pratnju benda i Gibe na gitari, te kasnije u klasiku ‘Posoljeni zrak i razlivena tinta’ i naslovnoj pjesmi ‘Toleranca’, u kojoj im se umjesto Masta Acea, pridružila Remi iz Elelmentala te Ivana Husar Mlinac koja je zajednosa Gibom zablistala u nekoliko pjesama . Ponesen euforijom iz publike i sam Gibonni se u jednom trenutku iznenada spustio sa pozornice i popeo na tribine, priuštivši svojim fanovima još jedan trenutak za pamćenje.

Publika je sa Gibom i njegovim gostima pjevala do posljednje minute, ne dopuštajući mu ni da nakon nekoliko biseva napusti pozornicu. Bjelovar je tako bio odlična uvertira za turneju godine, koja idući tjedan stiže u Osijek, a zatim u Zagreb, Rovinj , Zadar i Varaždin.

Linker
13. svibanj 2024 07:34