KVALITETA PRIRODE

GloriaGLAM i Apivita: Luksuzi koje si možete i morate priuštiti

Linija prirodne kozmetike Apivita dolazi iz Grčke, gdje je pokrenuta 1972. godine, a osnovica su joj potpuno prirodni sastojci na bazi pčelinjih proizvoda i biljnih ekstrakata.

Apivita je inspirirana društvom pčela, te sve formule obogaćuje za pčelinjim proizvodima visoke biološki dokazane učinkovitosti. Jedan od tih proizvoda je propolis. Apivita je prva grčka tvrtka koja koristi propolis u proizvodima za njegu zdravlja i ljepote. Propolis poboljšava učinkovitost proizvoda, zahvaljujući antiseptičkim i antioksidacijskim svojstvima. Izbor sastojaka se provodi na temelju kliničkih studija kako bi se najbolje povećala sigurnost i učinkovitost proizvoda na koži i tijelu. U cilju daljnjeg poboljšanja kvalitete i učinkovitosti proizvoda, Apivita je zamijenila običnu voda sa organskim infuzijama, uključujući infuziju vode zelenog čaja, vode ružmarina, vode hamamelisa i vode maslačka.

Ovu liniju organskih proizvoda prvu je u Hrvatskoj preporučio vodeći lifestyle magazin GloriaGLAM, pa je zajednička promocija održana u srijedu u prostorijama Farmacije u zagrebačkoj Ilici.

Linker
13. svibanj 2024 21:47