TKO ĆE PRIJE

Hugh Jackman s obitelji na dva kotača

Kad nije filmska zvijezda australski glumac Hugh Jackman (42) predani je otac kojemu je njegova obitelj najvažnija na svijetu te koristi svaku priliku kako bi uživao u druženju s njima.

Ovaj vikend Jackman i njegova supruga, također glumica Debora-Lee Furness izveli su desetogodišnjeg Oscara Maximilliana i petogodišnju Avu Eliot u vožnju biciklima i romobilima. Muški se dio obitelji odlučio za bicikle, dok su Debora-Lee i Ava isprobavale sve tehnike vožnje na romobilu.

I jednima i drugima cilj je bio isti – veliki park u kojem su se zajedno igrali i zabavljali.

Hugh Jackman i njegova supruga, za koju službeno tvrde kako je od njega starija osam godina, dok se kao godina njezina rođenja navodi 1955. i mnogi tvrde da je razlika među njima 13 godina, u stabilnom su braku već 14 godina.

Jackman je nekoliko puta proglašavan najpoželjnijim glumcem na svijetu, no on se na titlu seks-simbola ne obazire te uvijek tvrdi kako ‘godine nisu važne’ te kako mu je njegova obitelj najvrijednija. Nakon nekoliko neuspješnih pokušaja da dobiju biološko dijete, par je 2000. posvojio Oscara Maximilliana, a pet godina poslije i Avu Eliot.

Linker
29. travanj 2024 08:24