LUDI PROVOD

Ivan Dečak: Porin mi je kao maturalno putovanje

Grupa Vatra frontmena Ivana Dečaka nagrađena je sinoć Porinom za najbolju vokalnu suradnju s Damirom Urbanom u pjesmi “Tremolo”. Virovitičkog gitarista odmah je uhvatila strepnja da bi netko mogao prisvojiti njegovu zasluženu statuu.

– Sakrio sam Porin u kombi da mi ga slučajno netko ne bi uzeo! Presretan sam jer smo toliko čekali: prošlo je 13 godina od osnivanja grupe i od tada smo izdali šest albuma. I hvala Urbanu, čije su pjesme moja srednjoškolska lektira, što je s nama otpjevao pjesmu – rekao je Ivan.

No iako je nagrada zasigurno šlag na torti Ivanova posjeta Opatiji i Rijeci, ovaj vikend bio bi i bez nje za njega pravi provod. Svoj dolazak na Porin opisao je, naime, kao maturalno putovanje, ponajviše zbog ludih tuluma po hotelskim sobama. Nakon Massimovog koncerta, priznao je Dečak, neki su njegovi kolege “zaružili” do jutra pa se nisu pojavili na probama. Ivan je, međutim, bio nešto pristojniji, jer je na Porin stigao u društvu djevojke Nine Celio-Cega.

Ivan nam je otkrio i kako grupa Vatra svojim obožavateljima priprema veliko iznenađenje: preko natječaja na facebooku članovi benda posjetit će neke od njih i u njihovim garažama održati koncerte, a prvi od tri planirana takva nastupa dogodit će se već u petak 11. svibnja u Zagrebu.

Razgovarala Marijana Marinović

Linker
28. travanj 2024 06:30