AFP/Cropix
DETALJI IZ DJETINJSTVA

Ivanka Trump: Otac me od šeste godine pripremao za posao

Kći američkog milijardera i poduzetnika Donalda Trumpa (68) priznala je da je njen otac nju i njenu braću od najmlađe dobi pripremao za posao.

Ivanka Trump (33) otkrila je u intervjuu za People kako je izgledalo odrastanje s ocem koji je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu.

– Kada sam imala samo šest godina slao bi mi vizualizacije zgrada i govorio da jedva čeka da počnem raditi s njim – izjavila je modna dizajnerica i dodala da njeno djetinjstvo nije bilo tradicionalno, ali je bilo ispunjeno ljubavlju.

Ivanka ima dva brata – Donalda Jr. (37) i Erica (30) te polusestru Tiffany (21), a svi oni smatraju da ne mogu reći da nisu bili razmaženi, s obzirom da su živjeli u raskošnom penthouseu u New Yorku, ali naučili su da to što imaju ne smiju uzimati zdravo za gotovo. Donald Trump ima i osmogodišnjeg sina Barrona s trećom suprugom Melaniom.

– Znali smo da smo mi roditeljima najvažniji, ali i da je nam je bavljenje nekretninama u krvi – dodala je Ivanka, koja se ranije bavila manekenkstvom, a sada ima dvoje djece sa suprugom Jaredom Kushnerom koje već sad želi nagovoriti da se pridruže obiteljskom poslu kad odrastu.

I’m incredibly #thankful for so many blessings…starting with these 3 loves of my life! #thanksgiving

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Nov 11, 2014 at 6:23pm PST

– Moja kći Arabella još uvijek želi biti princeza – priznala je Ivanka, koja je nedavno izjavila kako ona nije samo poduezetnica, već i majka, supruga i sestra.

– Prva se budim svakog jutra i posljednja dajem poljupce za laku noć – otkrila je zaposlena nasljednica, koja osim što radi u obiteljskoj firmi, ima i vlastitu liniju nakita, odjeće i parfema.

Linker
28. travanj 2024 03:50