Sipa/Cropix
ZA DRUGI POROD

Kim Kardashian za drugi porod želi poklon vrijedan milijun dolara

Zvijezda reality showa Keeping Up With The Kardashians broji još malo do drugog poroda, koji smatra pravom prilikom za veliki poklon.

Kim Kardashian West objavila je na svom blogu kako je svog supruga Kanyea Westa (38) obavijestila koji poklon očekuje kada rodi njihovo drugo dijete, a pokazalo se da reality zvijezda nije nimalo skromna.

– Za ovu trudnoću voljela bih Lorraine Schwartz dijamantnu ogrlicu, poput one koju sam nosila na Art+Film Gali. Sviđa mi se ideja poklona za porođaj. Nakon devet mjeseci trudnoće to je zasluženo hvala – napisala je Kim na svom blogu.

AFP/Cropix

FOTO:AFP/Cropix

Reality zvijezda već je navikla na ekstravagantne poklone svog supruga, a nakon što je prije dvije godine rodila North na poklon je dobila Cartierove narukvice u vrijednosti od 65 tisuća dolara. Ove godine ipak cilja na skuplji poklon jer se cijena dijamantne ogrlice Lorraine Schwart penje na oko milijun dolara.

Kim je jednu takvu ogrlicu, očito posuđenu, nosila početkom studenog na LACMA Art+Film Gali u Los Angelesu, ali i prošle godine na isto događanje, kada ju je kombinirala s plavom svilenkastom haljinom.

Linker
05. svibanj 2024 13:43