Instagram/dejour
NE SRAMI SE SVOG TIJELA

Kourtney Kardashian: Najbolje se osjećam kada sam trudna

Zvijezda reality showa Keeping Up With the Kardashians i starija sestra Kim Kardashian pozirala je gola u posljednjem mjesecu trudnoće.

Kourtney Kardashian (35) skinula se za DuJour magazin, a u intervjuu je priznala da se ne srami svojeg golog tijela.

– Za mene golotinja nije nešto čega bih se trebala sramiti. Najbolje izgledam kada sam trudna. To je nevjerojatan osjećaj, ta transformacija kroz koju tijelo prolazi – izjavila je reality zvijezda.

Iako je Kourtney bez problema pozirala za magazin, njen partner Scott Disick nije bio baš oduševljen, a na snimanju ju je pitao kako može stajati gola pred svim tim ljudima.

– Inicijalno sam to napravila za sebe, kako bih sačuvala taj trenutak, ali ove fotografije su prekrasne i sretna sam što ih mogu podijeliti. Ne želim nikoga impresionirati ili biti nešto što nisam. Učinila sam to jer sam htjela i sretna sam zbog toga – rekla je Kourtney.

To nije prvi put da je reality zvijezda pozirala gola u trudnoći – prve gole fotografije snimila je kada je bila trudna sa svojim najstarijim djetetom – sinom Masonom.

Kourtney i njen dugogodišnji partner očekuju treće dijete – još jedog sina, a termin poroda je oko Božića. Par već ima dvoje djece – sina Masona (4) i kćer Penelope (2).

Linker
10. svibanj 2024 10:36