Davor Matota
MODERNA OBITELJ

Lana Pavić - na Špici sa sadašnjim i bivšim

Osmijeh na licu novinarke i televizijske voditeljice u situaciji koja bi za mnoge bila sve samo ne opuštena najbolje govori kako su se plavokosoj Splićanki, čini se, kockice života ponovno lijepo složile – Lana Pavić (33) uživala je, naime, u društvu kćerkice te sadašnjeg i bivšeg dečka!

Da s poduzetnikom Markom Kožulom misli ozbiljno Lana je pokazala upoznavši ga s kćerkicom Larom Bornom (6), a s bivšim nevjenčanim suprugom Branimirom Brkljačem (50) – od kojeg se, nakon što su šest godina dijelili stol i postelju, rastala prije oko godinu i pol – očito je uspjela ostati u prijateljskim odnosima.

– Naša kćerkica je glavni razlog zbog kojeg vjerujem da ću u budućnosti naći dovoljno snage kako bih Branimiru bila prijatelj i najbolji mogući partner u odgoju našeg djeteta – kazala je Lana za Gloriju kad joj se raspala veza s Branimirom.

Nekadašnji partneri očito su uspjeli smiriti strasti zbog propale ljubavi te se posvetiti onome što im je oboma najvažnije – zajedničkom djetetu pa se u šetnji zagrebačkom Špicom mogla vidjeti, doduše nekonvencionalna, ali sretna obitelj.

Linker
27. travanj 2024 02:22