PROVJERENO

Male tajne Lucije Šerbedžije i Ane Karić

Ako se od ikoga očekuje besprijekoran izgled u svakom trenutku, to su glumice. A da bi to postigle, i strane i domaće zvijezde predane su njezi lica i tijela te prate sve novitete s toga područja. Uostalom, trikovi za brzinsko osvježenje kože lica i smanjenje obujma tijela vjerojatno su najčešće teme na filmskim i kazališnim setovima. Tako i dvije naše glumačke dive različitih generacija – Ana Karić (70) i Lucija Šerbedžija (39) – gotovo svakodnevno razmjenjuju korisne ‘sitnice’ poput onih koja je krema najbolja protiv suhe kože, gdje je najbolja masaža u gradu, koji se novi anti-age tretman pokazao izuzetno korisnim… Osim što su obje glumice, Ana i Lucija su dugogodišnje prijateljice, ali i prve susjede, a najdraže im je mjesto druženja i opuštanja Espace Beauté Chanel, u zagrebačkoj parfumeriji Martimex.

– Trudim se na anti-age tretman lica doći bar jednom u dva tjedna, a to mi je i izgovor da se malo podružim s Lucijom, koja najčešće u isto vrijeme dolazi na tretman tijela. Naravno da puno pričamo o svome poslu i ulogama, ali isto tako ‘pročešljamo’ nove boje šminke i kozmetičke tretmane. Evo upravo mi je Lucija dala recept za podizanje energije i čišćenje organizma koji i ona koristi – kaže Ana Karić, dobitnica Zlatne arene za najbolju glumicu na lanjskom pulskom festivalu.

Dakle, ona će prema savjetima svoje mlađe kolegice odsad dan započinjati napitkom od limuna, meda, đumbira i mente. I još nešto: nabavit će suhi led za ‘hitne intervencije’ poput uklanjanja natečenosti ispod očiju i opuštenosti kože oko usana. Lucija, naime, ta područja već neko vrijeme hladi.

Napisala Anita Vučinić Naprta Snimio Matej Dokić

Pročitali ste dio teksta o Luciji Šerbedžiji i Ani Karić, a koje još savjete razmjenjuju i na koje načine održavaju svježinu izgleda i duha, pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 941) ili se pretplatite na PDF izdanje, gdje možete kupiti cijeli broj ili samo jedan tekst.

Linker
02. svibanj 2024 16:25