JLP/Instagram
POPUT KOPIJE

Mame i kćeri koje izgledaju poput blizanki

Djeca nekih roditelja stvarno izgledaju kao da su njihova kopija, a mi smo vam izdvojili četiri zvijezde koje se upravo time mogu pohvaliti.

Nakon što je Gwyneth Paltrow (42) na Instagramu objavila fotografiju svoje kćeri Apple (11) s bratom Mosesom (9), obožavatelji su fotografiju zatrpali komentarima kako njih dvije nevjerojatno sliče, čak i kad Apple ima kacigu na glavi.

instagram

FOTO: Instagram

Demi Moore (52) i Rumer Willis (26) oduševile su svojom fotografijom na kojoj su obje odjevene u iste kombinezone, a zahvaljujući dugoj tamnoj kosi i jednakim naočalama izgledaju baš poput blizanki.

Foto: Instagram
Fotografija Demi Moore i Rumer Willis iz 2015.

FOTO: Instagram

Reese Witherspoon (39) rijetko se u javnosti pojavljuje s kćeri Avom Phillippe, koju je dobila u braku s Ryanom Phillippeom, zbog čega je njihova zajednička fotografija izazvala pravo oduševljenje, osobito jer 15-godišnja Ava izgleda baš poput svoje slavne majke.

instagram

FOTO: Instagram

Cindy Crawford (49) i njena kći Kaia Gerber svojom sličnošću privlače pozornost već neko vrijeme, a mnogi zbog toga 13-godišnjakinji predviđaju uspješnu manekensku karijeru.

JLP

FOTO:JLP

Linker
29. travanj 2024 04:00