Sipa/Cropix
GLUMAČKA OBITELJ

Melanie Griffith i Dakota Johnson - kakva majka takva kći

Dakota Johnsn (23)i Melanie Griffith (56) pojavile su se zajedno na premijeri filma Don Jon u New Yorku i potvrdile da jabuka ne pada daleko od stabla.

Osim izgleda mamu i kćer povezuje i odabir karijere. Mlada glumica nedavno je dobila najpoželjniju žensku ulogu u Hollywoodu – ulogu Anastasie u adaptaciji popularne erotske novele Pedeset nijansi sive. Melanie je kao mlada glumica također prihvaćala riskantne uloge. Na filmu se tako pojavila gola još kao tinajđerka, a igrala je i porno zvijezdu u filmu Briana De Palme 1984.

Melanie ne krije svoje oduševljenje kćerkinom dosad najvećom ulogom u karijeri pa je tako i na svom Twitter profilu objavila koliko je ponosna.

– Moja prekrasna kći Dakota odabrana je za ulogu Anne Stelle u Pedeset nijansi sive. Pripremi se svijete! Ona stiže!!! – napisala je ponosna mama.

Mlada glumica je dosad ostvarila manje uloge u filmu Socijalna mreža i seriji U uredu te je igrala glavnu ulogu u sit-comu Ben i Kate koji je ugašen nakon jedne sezone.

Dakotin otac je također glumac, Don Johnson. Dakota ima i polusestru Stellu koju je njena majka dobila u braku s Amtoniom Banderasom.

Zvijezda u usponu imala je problema s alkoholom i drogom baš poput svojih slavnih roditelja, no taj je period iza nje i trenutno je u sretnoj vezi s glumcem Jordanom Mestersonom (27).

Linker
20. travanj 2024 19:42