RASTANAK I OTKAZ

Najburniji dani Mladena Vulića

Mladen Vulić (43), glumac kojeg pamtimo iz filmova “Konjanik”, “Duh u močvari” i “Ta divna splitska noć”, prolazi kroz teško razdoblje života. Prije mjesec dana napustila ga je supruga Anamarija (34), balerina iz ansambla HNK s kojom ima kćeri Nadiju (9) i Sofiju (6), a potom je ostao i bez glavne uloge u filmu “Most na kraju svijeta”.

– Ako si čovjek od krvi i mesa takvo što mora te pogoditi. Pokušavam potisnuti negativne emocije, ostaviti ih tamo gdje im je i mjesto i ne nositi ih svuda sa sobom, ali treba mi vremena. Bol je još svježa – priča o kraju deset godina dugog braka Mladen Vulić.

Sa snimanja filma “Most na kraju svijeta” redatelje Branka Ištvančića otišao je, nažalost, uz neugodne repove.

– Redatelj ima pravo odlučiti o castingu glumaca. Paralelno sam radio s dvojicom i odabrao onoga za kojeg mislim da je bolji, Aleksandra Bogdanovića – kaže Branko Ištvančić.

– S ekipom filma “Most na kraju svijeta” nisam postigao dogovor oko poslovnih detalja. Problem je, konkretno, bio u novcu. Ne ratuje mi se ni s kim, misli su mi trenutno na drugom mjestu. Svatko ima neke probleme. Ja se sa svojima nosim i borim, nije to nikakav tabu. U burnom sam životnom periodu i nije mi do razračunavanja – objašnjava sjetnim, ali mirnim glasom Mladen Vulić.

U roli policajca Filipa iz “Mosta na kraju svijeta”, priče s kraja Domovinskog rata o Hrvatima koji zaposjedaju napuštene kuće i žive u ozračju straha sa Srbima povratnicima, Vulića je zamijenio osječki kolega. “Izgubljena uloga” supruga Mladena Vulića tišti mnogo više, pa će se za nju zasigurno i žešće boriti.

Linker
04. svibanj 2024 15:19