NOVI BROJ

Odlična zabava na promociji specijalnog izdanja Glorije IN

Dva kvalitetna brenda, dva povoda i jedna vrhunska zabava. Sve se to dogodilo 21. studenog u središtu Zagreba, gdje je održana promocija specijalnog izdanja Gloria IN, najtiražnijeg domaćeg shopping vodiča, i otvaranje Accessoiresa, najvećeg dućana modnih dodataka u regiji.

Što se nalazi u specijalnom izdanju Glorije IN?

Prostor od 170 četvornih metara bio je dupkom ispunjen jer su mnogi željeli ‘snimiti’ trendove za ovu zimu, testirati ruževe za usnice koji su dar uz Gloriju IN, kušati Aperol Spritz i vodu Evian, službena pića te večeri, te uživati u nastupima pjevačica Lane Jurčević i Martine Vrbos .

Ni Kristina Šalinović nije odoljela zimskom specijalu Glorije IN

Doris Pinčić , glavna glumica ‘Larinog izbora’ – lice s naslovnice Glorije IN, nije mogla doći jer je bila na snimanju, no dostojna zamjena bile su njezine kolegice iz serijala – Ornela Vištica , Jagoda Kumrić i Ana Maras . Došala je i manekenka Kristina Šalinović , top-model s međunarodnom karijerom, kojoj se Accessoiresu joj se najviše svidjela kolekcija nakita i majica Jurja Zigmana , predstavljena na ovogodišnjem Cro A Porteru, pa je odjenula njegovu suknju te majicu s likom Amy Winehouse .

Damir Leljak­

Pogledajte kako je bilo na promociji zimskog specijala GlorijeIN

Linker
13. svibanj 2024 18:06