Screenshot Youtube
OBOŽAVATELJI RAZOČARANI

Omiljeni lik ne vraća se u Gilmoreice

Napokon je potvrđeno da se na male ekrane vraćaju popularne Gilmoreice – ali obožavatelji su ostali razočarani jer je jedan od omiljenih likova iz popularne serije izostavljen.

Vijesti da je kreatorica popularne TV serije, Amy Sherman-Palladino pristala snimiti četiri epizode u trajanju od 90 minuta obožavatelji su dočekali s oduševljenjem, osobito jer je potvrđeno kako će Lauren Graham ponovno utjeloviti Loreal, dok će se Alexis Bledel vratiti kao Rory.

Ipak, mnogi su ostali razočarani kada je slavna glumica i komičarka Melissa McCarthy na Twitteru otkrila kako ju nitko nije pozvao da se pridruži ekipi na snimanju nastavaka.

Melissa je u TV seriji glumila Sookie St. James, talentiranu kuharicu i najbolju prijateljicu Lorelai Gilmore. Iako kreatorica popularne serije tvrdi kako je kontaktirala tim slavne glumice, Melissa tvrdi kako nitko nije tražio Sookie da se vrati u Stars Hollow te da ekipi želi sve najbolje.

SIPA/EPH

FOTO: Sipa/EPH

Slavnoj glumici je karijera nakon uloge u Gilmoreica imala samo uzlaznu putanju – dobila je Emmyja za vlastitu TV seriju Mike and Molly, bila je nominirana za Oscara za ulogu u filmu Djeveruše i imala uloge u brojnim drugim komedijama.

Linker
21. svibanj 2024 03:54