JLP
PROMJENA IZGLEDA NAKON PREKIDA

Rita Ora - nova frizura za novi početak

Britanska pjevačica nakon prekida veze sa škotskim DJ-jem Calvinom Harrisom promijenila je frizuru; kao i mnoge žene koje požele učiniti neku promjenu na svom izgledu nakon završetka nekog životnog razdoblja tako se i Rita odlučila za kratku kosu.

Rita Ora (23) s novom frizurom uočena je na aerodromu kamo je stigla u sportskom izdanju bez imalo šminke što nije uobičajeno za nju: naime, pjevačica se gotovo nikada u javnosti ne pojavljuje bez šminke i frizure no ovom prilikom pokazala je svoju prirodnu ljepotu.

Foto: JLP

Britanska zvijezda stigla je u Los Angeles istim letom kao i Kim Kardashian i Kanye West, no reality zvijezda samo je kratko pozdravila bratovu bivšu djevojku.

Naime, Rita i Kimin brat Rob bili su u kratkoj vezi 2012. godine, a starleta navodno krivi pjevačicu za trenutne probleme koje ima njen brat.

Rob Kardashian od prekida s Ritom ima problema s depresijom i prekomjernim kilogramima, a njegova starija sestra smatra kako je prekid s Ritom uzrok tome. Kim nije željela sjediti blizu Rite ni na nedavno održanim Video Music Awards.

Linker
02. svibanj 2024 09:49