Foto: Jakov Baričić
NOVA KOLEKCIJA IVE VILJEVAC

Samo za odvažne frajere

Tko kaže da je nakit rezerviran samo za žene? Nakon što je njezin prošlogodišnji eksperiment s narukvicama namijenjenim muškarcima rezultirao rasprodanom kolekcijom, zagrebačka dizajnerica Iva Viljevac odlučila je isti ponoviti i ove sezone.

Kolekcija proljeće/ljeto 2016. namijenjena je prije svega odvažnim muškarcima: narukvice su izrađene od nautičkog konopa i pleksiglasa te metaliziranih privjesaka u zlatnoj, srebrnoj, crnoj i drugim bojama. Zaštitno lice kampanje je kazališni redatelj i glumac Miran Kurspahić kojeg dizajnerica smatra utjelovljenjem suvremenog muškarca.

– Miran je muškarac sa specifičnim stilom koji zna što i kako želi, te se ne ustručava to izraziti, pogotovo u svom modnom izričaju. Ponosna sam što mogu reći da je on jedan od prvih vlasnika novih modela narukvica i nosi ih savršeno, na sebi svojstven način – izjavila je Iva Viljevac čije kreacije možete potražiti u zagrebačkom showroomu brenda ili putem Facebook stranice, a cijelu kampanju pogledajte u našoj fotogaleriji!

Linker
04. svibanj 2024 16:50