SAMO U GLORIJI

Severina: Naši dani najveće sreće

Ono “ja” više ne postoji, ili barem ne u prijašnjem obliku. Dobro, ambalaža se vratila na svoje, skoro je ista, možda je jedan konfekciji broj veća, ali sadržaj je kvalitetniji, nježniji… Jedan dan sam potpuno mama, gugućem: “ajde kupanje, di je moja guza, pojest ću te, kolačiću moj”, i to… Drugi dan sam dijete koje se igra zajedno sa svojim sinom, treći dan sam mama s pitanjem u očima – “Ja, mama?”. Četvrti dan sam umorna i neispavana osoba, takozvana mama u natruhama. A ponekad sam sve te mame odjednom, zapravo, obično je tako – otkrila je o svojem životu splitska pjevačica Severina Vučković (40) u opsežnom intervjuu za novi broj tjednika Gloria.

Samo u Gloriji: Severina i sin Aleksandar

Njezine riječi popraćene su s ekskluzivnim fotografijama Mare Milin na kojima se igra sa sinom Aleksandrom, kojega je rodila prije pet mjeseci u Splitu. Aleksandar se mazi s mamom, Aleksandar se igra sa šeširom, Aleksandar u čvrstom zagrljaju tate Milana Popovića … brojni kadrovi razveselili su njezine obožavatelje, koji se ne mogu odlučiti koja im je fotografija najdraža.

Koliko im se sviđaju prve javne fotografije koje je Severina snimila s malim Aleksandrom obožavatelji su pokazali i na Facebook stranicama Glorije i Severininog fan kluba . Evo i nekoliko odabranih komentara:

Saša Hinić majčinstvo joj jako prija,ima onaj pogled u očima koji samo mame imaju!Neka im je sretno!!!

Martina Jurić Lijepa i blista :))

Iva Burazer Puzic Draga Seve, presladak je, mali cukerin, ista mama A i naruknicu nosi, neka neka, znam zašto je to, i moj je nosio dok ga nisam krstila :)…..Živili!!!!! Pozdrav iz Rijeke

Kikki Belucci Presladak je,a Seve prekrasna,odlicna figura♥

BO Žena lipo je vidit kad žena zna posložit prioritete!! Seve,svaka čast!!

Sa svojim komentarima i čestitkama možete se i vi pridružiti na Glorijinoj Facebook stranici.

Cijeli intervju sa Severinom i ekskluzivne fotografije sa sinom Aleksandrom pronađite u tiskanom izdanju Glorije (br. 915) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
12. svibanj 2024 09:20