NAPOKON MAMA

Severina rodila zdravog dječaka carskim rezom

Kraljica hrvatske estrade Severina Vučković (39) i srpski poduzetnik Milan Popović (46) postali su danas u 23:04 roditelji zdravog sina, teškog 3.2 kilograma i dugačkog 52 centimetra kojeg je pjevačica donijela na svijet u rodilištu KBC Split, potvrdio je njen menadžer Tomislav Petrović za jutarnji.hr. Pjevačica je rodila carskim rezom, a majka i dijete navodno se osjećaju dobro.

Termin porođaja bio je 7. veljače, a Severina je zadnjih mjesec dana provela na čuvanju trudnoće nakon minornih komplikacija.

Trudnoća joj je pružila transformaciju iz strastvenog sakupljanja garderobe do fokusiranja na recepte i dječju opremu, ispričala je u ekskluzivnom intervjuu za GlorijuGLAM. Toliko ju je zaokupilo i oduševilo to stanje da je često spominjala kako bi stalno bila trudna.

Čovjek koji je potaknuo ove velike promjene u Severininom životu poznati je poduzetnik Milan Popović, poznat i kao srpski ‘kralj bakra’. Ljubav među njima zaiskrila je kada su se sreli na proslavi njegova rođendana na samom kraju 2010. godine. Emocije su bile toliko jake da je Severina odmah napustila ‘sigurnu luku’ koju je imala s bivšim zaručnikom Slavkom Šajinovićem.

Linker
09. svibanj 2024 00:06