EKSKLUZIVNO

Severinin dnevnik iz Berlina

Ekskluzivno za Gloriju, Severina je napisala dnevnik sa svojeg rođendanskog izleta u Berlin. Proslavu 38. rođendana s odabranikom svojeg srca Slavkom Šajinovićem, splitska pjevačica spojila je s odlaskom na premijeru baletne predstave “Simfonija mojih tužnih pjesama” Tomaža Pandura .

Svoje dojmove iz Berlina, Severina je ovako započela:

“Berlin, ja sam mislio na Berlin, ja sam mislio na Berlin, s Berlincima, aha… Cijelim putem do tog njemačkog grada pjevušila sam Bajaginu pjesmu, ili barem mi se tako činilo – znate ono kad vam se non-stop u glavi vrti neka pjesma i ne da se ničim otjerati. Prvi put sam u Berlinu bila 1992. dok se još golim okom vidjela konkretna razlika između istočnog i zapadnog dijela grada. Tad sam odmah pohitala na kolodvor Zoo, samo zato jer mi je “Mi djeca s kolodvora Zoo” bila omiljena knjiga kad mi je bilo trinaest.

Putovanjem u Berlin ponovno sam se “počastila” za 38. rođendan, zapravo tri dana poslije njega, kad sam u taj velebni grad doputovala zbog jedne baletne premijere…”

Kako se provela u glavnom gradu Njemačke, što ju se posebno dojmilo i koliko se Berlin promijenio od njenog posljednjeg posjeta, pročitajte, ali i pogledajte brojne fotografije, u ekskluzivnom Severininom dnevniku u novoj Gloriji (br. 799) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
28. travanj 2024 16:05