PLES SA ZVIJEZDAMA

Šokantno ispadanje Ive Šulentić

Iako su bili jedni od favorita u Ples sa zvijezdama, i jedini koji su se s ocjenama uspjeli približiti Franki Batelić i Ištvanu Vargi, Iva Šulentić i njezin plesni partner Damir Horvatinčić morali su napustiti show. Tako su odlučili gledatelji sa svojim telefonskim glasovima, jer ocjenjivački sud je i ove večeri bio sklon njihovom plesu te su za sambu zaslužili 36 bodova, što im je bilo dovoljno za drugo mjesto po ocjeni žirija. No, potpora gledatelja je bila premala te je vruća samba bila njihov zadnji ples.

– Nisam očekivala ispadanje, ali to je tako, ovo je show iz kojeg se ispada – kazala je nakon emisije vidno razočarana Iva Šulentić, koju nisu mogli utješiti ni svi komplimenti koje je primila za seksi nastup.

– Ovi dijelovi na kojima je haljina dobro izgledaju, ali i ovi dijelovi gdje nema haljine isto jako dobro izgledaju – opisao je tako član žirija Davor Bilman žuti kostim koji je više otkrivao nego skrivao tijelo Ive Šulentić.

Podjednako seksi bio je i nastup 18-godišnje Franke Batelić, koja je za salsu s Ištvanom zaslužila 38 bodova. Odjevena u crvenu haljinicu, Franka je pokazala zašto slovi za favoritkinju Plesa sa zvijezdama, pogotovo nakon što se od showa oprostila Iva Šulentić.

Razloga za slavlje imao je i Gordan Kožulj. Ne samo da je u subotu proslavio 33. rođendan, već je i za ples s Anom Herceg nagrađen s pristojnih 30 bodova, a žiri se pohvalno izrazio o njegovim plesnim koracima, uz malu ogradu da je sve to ipak malo “preštreberski”.

U plesu Ane Ugarković i Nicolasa Quesnoita nedostajalo je svega osim – smijeha. Naime, tijekom plesa Nicolasu je ispala cipela, no dok je on poput pravog profesionalca nastavio kao da se ništa nije dogodilo, kuharica se počela smijati i nije stala čak ni kada su članovi žirija krenuli sa svojim, nimalo pozitivnim opaskama. Sve je to bilo dovoljno samo za 21 bod, što je bilo najmanje od svih pet parova, ali uz pomoć gledatelja Ana i Nicolas prošli su dalje.

– Izgleda da se gledatelji i dalje žele smijati – objasnila je Ana cijelu situaciju.

Linker
16. svibanj 2024 03:04