david skoko, 15102014, restoran frankopan, zagreb, foto:
 Ana Mihalic
REZULTATI ANKETE

Titula najpoželjnijeg kuhara odlazi u Istru

Oni su šarmantni, avanturisti, hedonisti snažnih mišića, a uz to – odlično kuhaju. Iako se profil svakog od njih savršeno uklapa u žensku viziju idealnog muškarca, samo jedan može biti najbolji. U Glorijinom izboru za najpoželjnijeg domaćeg chefa, najviše uzdaha izmamio je David Skoko (40), čije je gastronomske kreacije nahvalio i američki kuhar Anthony Bourdain.

Čitateljice portala Gloria.hr najviše su glasova dale tetoviranom Istrijanu, glavnom kuharu nagrađivane konobe Batelina koja se nalazi u ribarskom selu Banjole pokraj Pule. Osim što vodi prestižan riblji restoran, David je poznat i kao zvijezda brojnih kulinarskih TV emisija, a osim po privlačnoj vanjštini, mnogi su ga zapamtili i po oštrom jeziku.

Vikend iznenađenja osvojila je Zagrepčanka Maja Vitez koja je, po izboru Glorijinog tima, uz svoj glas za najpoželjnijeg kuhara ponudila najoriginalniji odgovor. Zašto smatra da je upravo David Skoko najpoželjniji domaći kuhar, Maja je objasnila riječima: “Jer njegova jela iz Istre namirišem do Zagreba, a njegov osmijeh vidim iz svemira”.

Čestitke Maji!

Linker
06. svibanj 2024 04:35