Sipa/Cropix
MODNA INSPIRACIJA

UKRADI STIL CINDY CRAWFORD Pedeset joj je godina tek

Američki supermodel zaista izgleda super, što pokazuje i mladenačkim odjevnim kombinacijama, no 50. rođendan ipak obilježava – završetkom manekenske karijere.

U današnjem svijetu opsjednutom mladošću, rijetkost je da neka javna osoba ne samo da ne skriva godine vec 50. rođendan objavljuje na sva zvona. Američka manekenka Cindy Crawford ‘jubilej’ obilježava knjigom ‘Becoming’, u kojoj je opisala svoj životni put i tridesetogodišnju karijeru, kojoj je s pedesetim rođendanom rekla – zbogom.

JLP

FOTO:JLP

Zrele godine donijele su joj samopouzdanje i sigurnost ne samo u svoj izgled, već i u modni odabir – balans elegantnih i trendovskih komada. Najdraža kombinacija za dnevne obaveze su joj kožnate hlače ili skinny traperice te elegantna jakna ili smoking, dok za večer bira koktel-haljine – osim ako prilika zahtijeva dugačku toaletu – kojih ima u desecima varijanti.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Uz njih kombinira neki malo robusniji detalj, poput cipela-skulptura ili upadljivog komada nakita. U ležernim prilikama ne odvaja se od obične pamučne majice i traperica, s kojima nosi trendovski komad – ove sezone izbor joj je pao na kožnatu bajkersku jaknu.

Napisala Anela Martinović; Odabrala Ivana Pavić; Fotografije Vladimira Spindler

Pronađite inspiraciju u izlogu GlorijeIN i ukradite stil Cindy Crawford!

Linker
26. travanj 2024 20:11