ROBERT PATTINSON

Zaboravio gdje je parkirao

Zvijezda filma “Sumrak”, britanski glumac Robert Pattinson (23) toliko je zauzet snimanjima i promocijama filmova, da je uspio zaboraviti gdje je ostavio auto. Rastreseni glumac nije pronašao vozilo, unatoč činjenici da je dotad pomno pazio gdje ga ostavlja pošto mu je bio od presudne važnosti zbog hektičnog ritma snimanja i putovanja.

-Ne sjećam se gdje sam parkirao auto. Dosad ga je već vjerojatno pokupila vučna služba. Uznemiren sam jer je to prvi auto koji sam kupio. Zbog te prve ozbiljnije kupovine imao sam osjećaj da sam stupio u svijet odraslih muškaraca – opisao je Pattinson, za kojeg nevolje s vozilima u zadnje vrijeme- nisu novost.

Naime, prošlog mjeseca, glumca je udario taksi dok je bježao od raspomamljenih obožavateljica. Srećom, nije teško ozlijeđen te je nastavio snimanje novog filma. U kinima ćemo ga uskoro gledati u filmu “New Moon”, nastavku filmske franšize o vampirima. Njegovi glumački kolege tvrde da između njega i Kristen Stewart (19), njegove partnerice u filmu, postoji nevjerojatna privlačnost i kemija. Ipak, zasad su glumci razdvojeni te demantiraju glasine o vezi. Pattinson trenutno boravi u New Yorku na setu snimanja novog filma, indie drame “Remember Me”, dok je glumica u Los Angelesu na snimanju filma “The Runaways”.

Gordana Kolanović

Linker
06. svibanj 2024 12:15