PAO NA SNJEGULJICU

Zac Efron ljubi kćer Phila Collinsa?

Plavooki glumac Zac Efron (24), proslavljen serijalom “High School Musical”, na romantičnu je večeru izveo kolegicu Lily Collins (22), kćer slavnog pjevača Phila Collinsa , koja je i prije premijere postala poznata kao nova Snjeguljica u filmu “Ogledalce, ogledalce” Tarsema Singha. U jednom restoranu zapadnog Hollywooda par je proveo ugodnu večer, a potom odjurio Zacovim automobilom.

Lily, koja u svom prvom važnijem filmu glumi uz Juliju Roberts , za susret sa Zacom odjenula je majicu indijanskog uzorka, crnu suknju i kožne čizme, ne polažući previše na šminku i uređenje kose. Možda joj je intenzivni make-up prisjeo i zbog uloge u scenografski, kostimografski i šminkerski raskošnoj ironijskoj posveti klasičnoj bajci koja u američka kina stiže krajem ožujka.

Prije negoli se počela viđati s Efronom, Lily je bila u kratkoj vezi s Taylorom Lautnerom , vukodlakom Jacobom iz “Sumrak sage”, koji je ljubio i country zvijezdu Taylor Swift , još jednu djevojku nedavno povezivanu s Efronom. Zac je i Taylor vlastitim automobilom vozio na večere za dvoje, pa je sve izvjesnije da mu je hitno potrebna djevojka, budući da je sam od kraja 2010. godine kada je prekinuo s kolegicom iz “High School Musicala” Vanessom Hudgens . Vanessa ne propušta priliku javno izmjenjivati nježnosti s novim dečkom, modelom i pjevačem Austinom Butlerom (20), pa je Zacu vjerojatno sinulo da bi se i on rado bavio sličnim “aktivnostima”.

Nakon omnibusa “Sretna Nova godina” i sinkronizacije animiranog filma “Lorax”, Efrona očekuje uloga u romantičnoj ratnoj drami “The Lucky One”, a snima i film “Paperboy” s Nicole Kidman i Matthewom McConaugheyjem.

Linker
04. svibanj 2024 16:01