KONCERT U VARAŽDINU

Željko Joksimović ponovno u baroknom gradu

Željko Joksimović 23. lipnja u 21 sat vraća se u varaždinsku Arenu gdje je prošle godine održao koncert za pamćenje. Osim kao pjevač, Joksimović je priznat i kao vrstan kompozitor te višestruki uspješni sudionik Eurosonga. Skladao je tako i pjesme “Čija si” i “Nesanica” koje je otpjevao preminuli Toše Proeski te pjesmu “Miljacka” za Halida Bešlića.

Virtuoz na jedanaest instrumenata, Joksimović je veliku popularnost stekao eurovizijskim nastupom 2004. godine s pjesmom “Lane moje” koja je osvojila drugo mjesto. Dvije godine kasnije njegova skladba “Lejla” u izvedbi Harija Varešanovića doseže do treće pozicije, a Joksimović osvaja nagradu za najboljeg skladatelja. Ove se godine još jednom vraća na pjesmu Europe kao predstavnik Srbije s pjesmom “Synonym”. I ponovno mu se predviđa visok plasman.

Ulaznice za koncert Željka Joksimovića u Areni Varaždinu u prodaju kreću sutra. Cijena za parter je 80 kuna, za tribinu 90 kuna, a u prodaju će biti puštene i ulaznice za fan pit po cijeni od 130 kuna (fanovi će dobiti i autogram kartu Željka Joksimovića).

Ulaznice za fan pit mogu se kupiti u sustavu Eventima na www.eventim.hr, preko kojeg se mogu kupiti i ulaznice za parter i tribinu.

Linker
12. svibanj 2024 21:22