Amal Clooney

 GLORIA EDIT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
U Italiji

Como chic: Amal Clooney u vrućim hlačicama živi la dolce vita

Uvijek dotjerana Amal Clooney i na godišnjem odmoru pokazuje zavidan stil i figuru.

Uvijek dotjerana Amal Clooney i na godišnjem odmoru pokazuje zavidan stil i figuru.

Jedna od modnih ikona današnjice, odvjetnica Amal Clooney, i dalje uživa Italiji gdje već tradicionalno sa suprugom, glumcem Georgeom Clooneyjem boravi u njihovoj velebnoj vili na jezeru Como. Nekad razuzdano okupljalište njegovih prijatelja danas je opuštena obiteljska oaza što dokazuju i nove fotografije gospođe Clooney koja je uhvaćena pred vratima rezidencije.

Za razliku od prošlog mjeseca kad je u srebrnoj mini haljini brenda Paco Rabanne plijenila pozornost na večeri sa suprugom i prijateljima, ovaj put fotografi su je uhvatili u opuštenom izdanju. U fokusu su bile njezine vitke noge koje je istaknula u vrućim hlačicama zanimljiva uzorka u kombinaciji zelenih i tirkiznih tonova. Radi se o modelu brenda Missoni s prepoznatljivim chevron printom. Hlačicama je pridružila svijetli pulover od tankog pletiva s prozirnim i čipkastim detaljima na prsima i rukavima.

image

Amal Clooney ispred rezidencije na jezeru Como

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Amal je kombinaciju upotpunila bež šeširom široka oboda te natikačama u skladnom tonu. Jedino što je odudaralo od ovog tirkizno-bež sklada bila je velika crna torba. No, kao jedna od najprofinjenijih slavnih dama i ovdje je baš svaki komad bio na svom mjestu i zajedno tvorio kombinaciju koju bismo vrlo lako i vrlo rado mogli iskopirati.

Linker
26. travanj 2024 11:40