BIJELI KLASIK

Elegantna haljina i bijele tenisice: Volimo ovaj look Emily Blunt

Bijele tenisice su bezvremenski komad koji danas nosimo u mnogim prigodama i na različite modne kombincije. Tako ih bez problema možemo nositi na traperice, suknje, haljine, ali i poslovna odijela.

Bijele tenisice su jedan od statement komada koji savršeno pristaju gotovo svim modnim kombinacijama, bez obzira na to o kojoj se prigodi radilo. Zapravo, mogli bismo reći kako su se posljednjih nekoliko sezone ove tenisice u modnom svijetu istaknule kao vrsta obuće koja može zamijeniti glamurozne komade i kao takve su must have odabir za gotovo sve outfite. Tom su se trendu brzo priklonile i brojne poznate trendseterice i it djevojke, a jedna od njih je i britanska glumica Emily Blunt.

Glumicu, koja inače vrlo rado nosi tenisice brendova Arigato i PS821, ovog su puta fotografi "uhvatili" uoči njezina gostovanja u showu Jimmyja Kimmela, a na sebi je imala vrlo zanimljivu kombinaciju. Za lepršavu crno-bijelu haljinu s točkicama Blunt je odabrala bijele tenisice koje su savršeno pristajale njezinom outfitu.

image

Emily Blunt bijele je tenisice iskombinirala na crno-bijelu lepršavu haljinu

RB/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Ovaj komad također rado nosi i glumica Natalie Portman koja je ulicama Los Angelesa nedavno prošetala u sličnom modelu. Ona je minimalističke bijele kožne tenisice odjenula na kombinaciju oversize plavog blejzera i klasičnih traperica, dok je čitavi styling dodatno upotpunila Dior torbom s cvjetnim motivima.

image

Natalie Portman također često nosi sličan model tenisica

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Iako su se bijele tenisice na samom početku svoje popularnosti uglavnom nosile prilikom obavljanja sportskih aktivnosti, danas je njihova namjena mnogobrojnija. Postale su neizostavan trendi komad koji rado biramo u najrazličitijim varijantama. Danas ih tako jednako često nosimo u kombinaciji s trapericama, suknjama i haljinama, ali i poslovnim odijelima. Upravo smo zbog toga odlučili izdvojiti nekoliko svojih favorita bijelih tenisica za svaki budžet.

image

Prada bijele kožne tenisice (890 eura)/Zara bijele tenisice (25,95 eura)/Burberry bijele kožne tenisice (620 eura)

MYTHERESA/ZARA
Linker
17. ožujak 2024 00:15