Emily Ratajkowski

 CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Modna inspiracija

Emily Ratajkowski nosi kultnu torbicu, a mi smo pronašli povoljniju opciju

Po uzoru na slavnu trendsetericu, složili smo modnu kombinaciju koja se uklapa u mjesečni budžet.

Po uzoru na slavnu trendsetericu, složili smo modnu kombinaciju koja se uklapa u mjesečni budžet.

Legendarni Paco Rabanne, modni vizionar prošlog stoljeća je, među ostalim, poznat po ikoničnoj 1969. torbi koja je rađena od metalnih ljuskica i lanca te koju je tada nosila Brigitte Bardot i tako je učinila popularnom i poželjnom. Rabanne je ostao poznat po eksperimentiranju s modnim materijalima, a ova torba jedan je od najboljih "eksperimenata" koje je modnoj sceni ostavio u nasljeđe. Torba je jednako poželjna i danas, a osim za večernje modne kombinacije, lako se može uklopiti i u one dnevne.

Primjerice, onako kako je stilizira Emily Ratajkowski. Model i spisateljica viđena je u New Yorku u midi haljini koja prati liniju tijela, u osvježavajućoj pistacio zelenoj nijansi.

image


CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Pamučna rastezljiva haljina dobila je novo lice u paru s Paco Rabanne lančanom torbicom, minimalističkim sandalama s tankim remenčićima te ovalnim crnim naočalama. Look nije teško "skinuti" - ako Paco Rabanne torbica od 1150 eura ne ulazi u budžet, dobra alternativa nalazi se u Mangu koji se inspirirao dizajnom legendarnog dizajnera, a model je trenutno na sniženju po cijeni od 40 eura. Složili smo look po uzoru na Emily - čini nam se kao sjajna modna opcija za ljeto u gradu!

image

Sunčane naočale Prada; Optika Anda (430 eura)/ haljina uz tijelo Bershka (29,99 eura)/ sandale na petu Mango (45,99 eura)/ mini torbica Mango (39,99 eura)

promo
Linker
26. travanj 2024 05:15