STATEMENT KOMAD

Gigi Hadid obožava nositi kožne jakne, a mi donosimo prijedloge za svaki budžet

Bez obzira na to je li riječ o dnevnom looku, poslovnom sastanku ili večernjem izlasku, kožna jakna savršeno će pristajati svakoj našoj odjevnoj kombinaciji.

Koža je bezvremenski materijal koji nikada nije izašao iz mode, a ove je sezone doživjela preporod. Bez obzira na to jeste li obožavateljice rokerskog stila, klasične mode ili jednostavnog minimalizma, kožna jakna neizostavan je modni komad u svačijoj garderobi. Svestrana, efektna i praktična, ova će jakna svakom outfitu dati ono nešto, a uklapa se u gotovo sve modne kombinacije.

Njezin bezvremenski chic efekt samo je jedan od mnogih razloga zašto već godinama ima mjesto u našim ormarima te se uspješno odupire čak i najnovijim modnim trendovima. Jedna od poznatih trendseterica koje ju obožavaju nositi je i manekenka Gigi Hadid koja je u mnogo navrata viđena u ovom must have komadu sezone.

image

Gigi Hadid obožava nositi kožne jakne, a nedavno je viđena u smeđem Holzweiler modelu koji nas je oduševio na prvi pogled

TIGZY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

U smeđoj Holzweiler jakni koja nas je oduševila na prvi pogled, 28-godišnja Gigi dokazala je kako kožnu jaknu uistinu možemo furati na sve moguće outfite i pritom izgledati sjajno. I dok neki više preferiraju upadljive boje i efektne uzorke, manekenka se ipak radije odlučuje za kožne jakne neutralnih boja poput crne i smeđe. Nosi ih na gotovo sve, od oversize trenirki pa sve do party haljina i elegantnih odijela.

image

Poznta manekenka najviše voli kožne jakne u smeđoj i crnoj boji

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Od njezine prve revije pa sve do danas, Gigi je bez sumnje jedna od najpopularnijih modela nove generacije. Između ostaloga, u središtu pozornosti našao se i njezin modni izričaj koji je sve, samo ne dosadan. Naime, manekenka često bira odjevne komade koji su uvijek u trendu, a nepogrešivo ih nosi u kombinaciji sa svojim prepoznatljivim casual stilom.

Bez obzira na to je li riječ o dnevnom looku, poslovnom sastanku ili večernjem izlasku, kožna jakna savršeno će pristajati svakoj našoj odjevnoj kombinaciji. Moguće ju je kombinirati s opuštenom oversize košuljom, klasičnim trapericama i gležnjačama za opušteni svakodnevni look, dok će u kombinaciji s haljinom ili kraćom suknjom i visokim čizmicama na petu najbolje pristajati večernjem party outfitu.

Ako tražite kvalitetnu kožnu jaknu koja je, po svemu sudeći, i dalje jedna od najboljih investicija ove sezone, u nastavku vam donosimo nekoliko modela za svaki budžet.

image

Smeđa kratko rezana motociklistička jakna od umjetne kože Zara (49,95 eura), Tamnosmeđa kožna jakna Acne Studios (690 eura), Crna bomber crna jakna Zara (249 eura), Isprana jakna oversize od umjetne kože Zara (59,95 eura), Smeđa cropped kožna jakna ALAÏA (4500 eura), Crna jakna od umjetne kože Zara (47,97 eura)

ZARA/MYTHERESA
image

Crna kožna jakna Stella McCartney (1690 eura), Bordo kožna jakna Chloé (3590 eura), Plava kožna jakna Dodo Bar Or (1377 eura), Kožna jakna sa zmijskim uzorkom Khaite (3820 eura), Ljubičasta Bottega Veneta (3200 eura)

NET-A-PORTER
Linker
25. travanj 2024 01:08