US actor Gillian Anderson poses on the red carpet upon arrival to attend the World Premiere of the film ”SCOOP” in central London on March 27, 2024. (Photo by JUSTIN TALLIS/AFP)

 JUSTIN TALLIS AFP
Stil za peticu

Gillian Anderson privlačila poglede u jednostavnoj, no vrlo efektnoj haljini u hit boji

Američka glumica crvenim tepihom na premijeri filma "Scoop" u Londonu, prošetala je u smaragdno zelenoj haljini bez naramenica koja je savršeno pratila liniju njezinog tijela.

Američka glumica crvenim tepihom na premijeri filma "Scoop" u Londonu, prošetala je u smaragdno zelenoj haljini bez naramenica koja je savršeno pratila liniju njezinog tijela.

Gillian Anderson oduševila je glamuroznim izdanjem na premijeri nove drame "Scoop" u Londonu u kojoj ima jednu od glavnih uloga. Upravo za tu prigodu 55-godišnja američka glumica, koja se proslavila ulogom u kultnoj znanstveno-fantastičnoj seriji "The X-Files" gdje je tumačila specijalnu agenticu Danu Scully, crvenim je tepihom prošetala u strukiranoj midi smaragdno zelenoj haljini bez naramenica. Jednostavni model je savršeno pratio liniju njezinog tijela, a riječ je o kreaciji novozelandske modne dizajnerice Emilije Wickstead.

image

Gillian Anderson na premijeri novog filma "Scoop" pojavila se u elegantnom izdanju

DAVE HOGAN/HOGAN MEDIA/SHUTTERSTOCK

Styling, kojim je još jednom dokazala kako itekako ima smisla za modu, dodatno je upotpunila Gianvito Rossi chic srebrnim sandalama na petu i Solange Azagury-Partridge visećim zlatnim naušnicama, a pritom se odlučila i za sasvim jednostavan, minimalistički make-up jer ni inače nije sklona pretjerivanju sa šminkom.

image

Gillian je pozirala s kolegicom Billie Piper

JUSTIN TALLIS AFP
image
DAVE HOGAN/HOGAN MEDIA/SHUTTERSTOCK

Osim toga, Anderson je i inače velika ljubiteljica haljina bez naramenica pa je tako na 81. dodjeli Zlatnih globusa početkom godine pozornost privlačila zbog neobične kreacije dizajnerice Gabriele Hearst. Naime, na crvenom je tepihu nosila odvažnu haljinu s motivom vagine u bijeloj boji. Kako je otkrila kasnije u intervjuu za Deadline Hollywood, izrada svakog pojedinog motiva na haljini trajala je više od tri sata.

image

Na 81. dodjeli nagrada Zlatni globus glumica se našla u središtu pozornosti zbog neobičnog motiva na haljini - vagine

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Inače, njezin novi film "Scoop" na Netflix streaming platformu stiže 5. travnja, a radnja prati kontroverzan intervju princa Andrewa s novinarkom BBC-ja Emily Maitlis iz 2019. Sve je temeljno na knjizi "Scoops: Behind The Scenes of the BBC‘s Most Shocking Interviews" televizijske producentice Sam McAlister, koja će također glumiti u drami.

Linker
26. travanj 2024 11:12