Hailey Bieber cipele

 PROFIMEDIA/CANVA
Fashion inspiracija

Hailey Bieber zna kako nositi cipele u hit boji sezone, a ovo su naši favoriti

Crvena boja i dalje dominira svjetskom modnom scenom, a čini se kako njezina vladavina neće tako skoro završiti. Toga je vrlo dobro svjesna i 27-godišnja američka manekenka koja najradije nosi cipele upravo u ovoj popularnoj nijansi.

Crvena boja i dalje dominira svjetskom modnom scenom, a čini se kako njezina vladavina neće tako skoro završiti. Toga je vrlo dobro svjesna i 27-godišnja američka manekenka koja najradije nosi cipele upravo u ovoj popularnoj nijansi.

Prošla godina 2023. definitivno je bila godina crvenih komada, a taj se trend sudeći prema svemu do sada viđenom nastavio i o ovoj godini. Iako volimo crvene komade u svim varijantama, ove su sezone veliki hit crvene cipele. Velik broj luksuznih modnih kuća poput Proenze Schouler, JW Andersona i Fformea u svojim su najnovijim kolekcijama predstavili upravo obuću u ovoj trendi boji, a prema istraživanju platforme Lyst popularne "cherry red" kitten heel cipele brenda Miu Miu čak su se našle na vodećem mjestu kao najpopularnije u godini koja je za nama.

@modemischief

come buy my dream miu miu heels w/ me !!! eek

♬ Splish Splash (feat. cupcakKe) - DreamDoll

Kao jednu od najvećih predvodnica ovog stila možemo istaknuti i američku manekenku Hailey Bieber koju često možemo vidjeti kako nosi upravo crvene cipele, i to u različitim modnim kombinacijama. Bez obzira na to je li riječ o sportskoj, casual ili nešto svečanijoj prigodi, ova ih trendseterica uistinu nosi bez greške.

image
42/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
GP/ MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image
THE DAILY STARDUST/ CPR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Od chic salonki s kitten potpeticom, popularnih mokasinki koje su ove godine doživjele veliki povratak pa sve do bezvremenskih balerinki koje pristaju gotovo svakoj kombinaciji, Hailey ih ima sve, a najradije se odlučuje za crvenu boju. Jedna je od trendseterica koje se ne boje eksperimentirati s crvenim cipelama pa ih tako jednako često nosi s klasičnim trapericama, kratkim kožnim suknjama, kao i tajicama.

Crvene cipele za sezonu koja je pred nama poprilično variraju u stilovima, pa tako u ovoj živoj i ženstvenoj boji možemo pronaći modele poput balerinki, sandala ili platforma mokasinki, ali i slatkih salonki na petu. S obzirom na to da se radi o nijansi koja nikada ne izlazi iz mode, u ponudi high street i high end brendova dostupna je raznolika obuća u crvenim nijansama koje osvajaju već na prvi pogled. U nastavku donosimo naše favorite za svaku priliku, ali i budžet.

image

Zara salonke s otvorenom petom i tankim remenčićima (29,95 eura)

ZARA
image

Zara lakirane balerinke s remenčićem oko gležnja (22,95 eura)

ZARA
image

JW Anderson kožne mokasinke (276 eura)

MYTHERESA
image

Mango lakirane salonke s otvorenom petom i remenčićem (49,99 eura)

MANGO
image

Alaïa sandale na petu s motivima srca (742 eura)

NET-A-PORTER
Linker
27. travanj 2024 08:17