MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
odvažna glumica

Haljina sa stavom i neočekivanim detaljem: Gillian Anderson je modnim odabirom iznenadila mnoge

Američka glumica, inače je poznata po svom buntovničkom duhu, crvenim je tepihom prošetala u haljini s motivima vagine.

Američka glumica, inače je poznata po svom buntovničkom duhu, crvenim je tepihom prošetala u haljini s motivima vagine.

Gillian Anderson pojavila se na 81. dodjeli Zlatnih globusa u haljini koja je privukla poglede mnogih. Američka glumica, koja je u hit seriji "The Crown" tumačila britansku premijerku Margaret Thatcher, crvenim je tepihom prošetala u haljini boje bjelokosti, prošaranoj neočekivanim motivom.

"Ima vagine po sebi", objasnila je glumica koja se proslavila u seriji "The X-Files" za Deadline Hollywood.

Haljina je klasičnog balskog kroja, ima uski gornji dio bez naramenica, dok je donji dio bogatog volumena. Zbog svijetle boje neočekivan motiv bio je jedva primjetan. Naime, dizajnerica zaslužna za ovu kreaciju - Gabriele Hearst - odlučila je uvezati motiv vagine u bijeloj boji, pa su mnogi na prvu pomislili da je zapravo riječ o cvjetnom uzorku.

image

Gillian Anderson crvenim je tepihom prošetala u haljini boje bjelokosti, prošaranoj neočekivanim motivom - vaginom

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Izrada svakog pojedinog motiva trajala je više od tri sata, a 55-godišnja Anderson haljinu je dodatno podigla srebrnom metalik torbicom brenda Aquazzura te decentnim nakitom, ogrlicom i naušnicama brenda Chopard.

image

Haljinu je dodatno podigla srebrnom metalik torbicom brenda Aquazzura

C FLANIGAN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

Ovo nije prvi put da je zvijezda serije "Sex Education" iznenadila javnost modnim izborom i stavom. Inače je poznata kao aktivistica za prava žena pa je jednom prilikom progovorila i nošenju neudobnih grudnjaka. "Neću ga više nositi, nikad, ali baš nikad, makar mi se grudi objesile do pupka!", izjavila je tada umirući od smijeha na snimci objavljenoj na društvenim mrežama. Njeno "zbogom grudnjaku", objasnila je, najljepši je mogući dar koji si je mogla priuštiti za 53. rođendan.

image

Anderson je po svom buntovničkom duhu poznata od malih nogu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Anderson je više puta izrazila svoj buntovnički duh, po kojem je poznata od malih nogu. Uoči njujorške promocije svoje druge knjige "Mi: Manifest za žene cijelog svijeta" objasnila je kako je još kao tinejdžerica svima sam htjela dokazati da su djevojčice ravnopravne s dječacima, a za to se borila i tijekom karijere. Istaknula je tom prilikom da ponajprije misli na honorare jer se učestalo susretala s tim da su muški kolege više plaćeni od nje.

Linker
02. svibanj 2024 04:27