Raquel Mauri

 INSTAGRAM
Samo ružičasto

I Raquel Mauri nosi Barbiecore: Njezina haljina savršena je za elegantne prilike

Bivši Vatreni i njegova supruga posljednjih dana uživaju u obiteljskom druženju na tradicionalnom festivalu u Sevilli.

Bivši Vatreni i njegova supruga posljednjih dana uživaju u obiteljskom druženju na tradicionalnom festivalu u Sevilli.

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri s kćerima Altheom (9) i Adaraom (6) posjetili su tradicionalni festival u njezinoj rodnoj Sevilli. Par je podijelio fotografije na kojima su modno usklađeni u kostimima inspiriranima španjolskom tradicijom - od narančastih haljina s točicama do plavih haljina s tilom i naglašenim rukavima.

Raquel je za posljednji dan festivala nosila ružičastu midi haljinu s velikom mašnom na ramenu koja se uklapa u Barbiecore trend. Uz narančaste naušnice koje su dodatno podignule look i srebrne sandale na platformu, pokupila je pohvale svojih pratitelja koji su se oduševili proljetnim lookom.

"Sevilla nije grad, to je osjećaj, nešto neobjašnjivo. Do sljedeće godine i drugog festivala", napisala je u opis fotografija. I naš bivši reprezentativac je pozirao u odijelu tamnozelene boje, a posljednjih dana podijelili su više obiteljskih fotografija s festivala. Inače, poznati Seviljski sajam počinje sredinom travnja, a u trajanju od traje šest dana održavaju se brojne svečanosti i koncerti kojima se slavi kultura i povijest grada.

Susret Ivana i Raquel dogodio se upravo u Sevilli gdje je radila kao konobarica u hotelu, a par je nedavno proslavio i desetu godišnjicu braka. Nogometaš je tom prilikom još jednom pokazao da je romantičar, pa je za Raquel pripremio veliki buket i ispisanu brojku deset, oblikovanu od ruža. "Nakon toliko godina zajedno, stvarnost nadilazi i pobjeđuje sve moje snove! Ti si nešto najbolje što mi se ikada dogodilo, sretnih ti 10 godina braka", napisao je.

Linker
28. travanj 2024 03:55