PROFIMEDIA
inspiracija

Jennifer Lawrence zahvaljujući istančanom stilu postaje prava modna ikona

Ova 33-godišnjakinja odlično iskombinira svaki ‘‘in‘‘ komad i jednostavno zna kako ga nositi. Osim što osvaja svojim glumačkim talentom, Jennifer je na dobrom putu da postane i ozbiljna trendseterica.

Ova 33-godišnjakinja odlično iskombinira svaki ‘‘in‘‘ komad i jednostavno zna kako ga nositi. Osim što osvaja svojim glumačkim talentom, Jennifer je na dobrom putu da postane i ozbiljna trendseterica.

Iako na velikom filmskom platnu pozornost privlači svojim zavidnim talentom, sa sigurnošću možemo reći kako se glumica Jennifer Lawrence svojim prirodnim izgledom i jednostavnim stilom profilirala kao trendi djevojka čiji stil rado pratimo. Ova 33-godišnjakinja zna kako isfurati gotovo svaki komad koji je ‘‘in‘‘, a zahvaljujući istančanom smislu za modu uskoro bi mogla i sama početi postavljati modne trendove. Njezin je nepogrešiv stil prepoznao modni svijet pa je tako dosad imala priliku krasiti naslovnice nekih od najprestižnijih modnih časopisa, a postala je i zaštitno lice slavnog brenda.

I dok na crvenom tepihu najčešće nosi glamurozne kreacije u kojima izgleda nepogrešivo, u slobodno vrijeme velika je ljubiteljica različitih stilova od kojih ni sami ne znamo koji nam je bolji. Tako je nedavno odlično isfurala ‘‘tihi luksuz‘‘, stil koji savršeno obuhvaća bezvremensku eleganciju i minimalizam te je upravo on jedan od modnih trendova koji su se u posljednje vrijeme profilirali kao najpopularniji.

U glavnom fokusu ‘‘tihog luksuza‘‘ nalaze se prvenstveno neutralne boje i odsustvo bilo kakvih logotipa na komadima, kao i korištenje visokokvalitetnih materijala, dok je naglasak pritom prvenstveno na minimalističkim detaljima. Ovaj krajnje suptilan i diskretan, ali opet elegantan trend savršeno se povezuje s estetikom ‘‘manje je više‘‘, a Jennifer ga je nosila u mnogim prigodama te u svakoj od njih izgledala i više nego sjajno.

image
PROFIMEDIA

Oskarovka također voli nositi stil 90-ih koji se, zahvaljujući TikToku i pripadnicima generacije Z koja je naročito fasciniranima modom starom gotovo 30 godina, vratio te je u punom jeku i ove sezone. Kratke basic majice koje otkrivaju pupak, traperice niskog struka, kožni blejzeri, haljine s cvjetnim uzorcima niske tenisice i balerinke samo su neki od komada koje i ova poznata glumica nosi bez greške.

image
PROFIMEDIA

Upravo se u jednom takvom izdanju pojavila u Los Angelesu gdje su je fotografi ‘‘uhvatili‘‘ na izlasku iz restorana. Svojim zanimljivim lookom, tvrde modni kritičari, podsjetila je na glumicu Gwyneth Paltrow i njezino izdanje iz 1996. godine. Lawrence je savršeno isfurala polo majicu, overisize kožnu jaknu, traperice srednje visokog struka te cipele ‘‘špic‘‘ modela koje se ove sezone naročito mnogo nose.

image
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Osim toga, također je poznato kako je glumica velika ljubiteljica poznatog američkog brenda The Row. U njezinoj se garderobi tako može naći mnoštvo odjevnih predmeta, ali i modnih dodataka s potpisom Mary Kate i Ashley Olsen. Kako je krenula, ne sumnjamo kako bi Lawrence, zahvaljujući istančanom smislu za modu i prilagodljivom stilu, uskoro mogla postati prava fashion ikona te inspiracija mnogima.

Linker
28. travanj 2024 11:41