Mandatory Credit: Photo by Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock (14096871vd)
Nelly Furtado arrives at the 2023 MTV Video Music Awards held at the Prudential Center on September 12, 2023 in Newark, New Jersey, United States.
2023 MTV Video Music Awards - Arrivals, Prudential Center, Newark, New Jersey, United States - 12 Sep 2023

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
MODNA SURADNJA

Juraj Zigman napravio je kostim za još jednu svjetski poznatu glazbenicu i opet oduševio

Dizajner se pohvalio na Instagramu da je američka pjevačica Nelly Furtado njegovu spektakularnu kreaciju nosila na svom posljednjem nastupu u Kanadi.

Dizajner se pohvalio na Instagramu da je američka pjevačica Nelly Furtado njegovu spektakularnu kreaciju nosila na svom posljednjem nastupu u Kanadi.

Juraj Zigman jedan je od najpoznatijih hrvatskih dizajnera čije kreacije nerijetko nose i svjetske zvijezde. Zapravo, lista poznatih koji biraju njegove kreacije za svoje nastupe svake je godine sve duža. Posljednja u nizu je popularana pjevačica Nelly Furtado koja je na nastupu u rodnoj Kanadi nosila upravo Zigmanov kostim.

Radilo se o srebrnom outfitu od dva dijela, gornjeg koji je krojem bio nalik na korzet, visokog metalnog ovratnika, četvrtastih ramena te bliještećih traka, dok se donji dio kostima sastojao od mrežastih metalik srebrnih gaćica te pojasa oko struka ukrašenog svjetlucavim cirkonima koji su se naročito isticali.

image

Nelly u Zigmanovom kostimu izgleda sjajno

PROFIMEDIA

Poznati dizajner najnovijim se suradnjom pohvalio na Instagramu otkrivši kako je upravo on zaslužan za look koji je američka pjevačica imala na nastupu u Kanadi. "Neizmjerno sam uživao radeći na ovo kreaciji za Nelly Furtado", napisao je dizajner.

Furtado je samo jedna u nizu zvijezda koje su u posljednje vrijeme nosile Zigmanov kreacije. Naime, u kolovozu 2023., jedan od kostima u kojima je pop diva Beyoncé nastupala na turneji "Renaissance", bio je upravo njegovih ruku djelo. Radilo se o srebrnom kostimu koji je, uz visoku konstrukciju na leđima, na sebi imao i dugački plašt.

Zigman je 2022. odjenuo Christinu Aguileru za njezin nastup na Los Angeles Pride Festivalu gdje se pjevačica pojavila u zavodljivom crvenom kostimu, a Nicki Minaj njegov je kostim "moderne Pepeljuge s twistom" te iste godine nosila je za Noć vještica. Tada su je mnogobrojni obožavatelji "zasuli" pohvalama zbog kreacije koju je nosila, a mnogi nije trebalo dugo da shvate kako je riječ o našem dizajneru koji je i ranije surađivao s njom.

Linker
27. travanj 2024 07:00